måndag 30 juni 2014

Kommentarer

Jag har funderat på en sak - jag skulle så gärna vilja kommentera tillbaka till era fina kommentarer här på bloggen, men frågan är då - ni som kommenterar, går ni tillbaka och läser kommentarerna igen? Annars känns det ju meningslöst att jag svarar på dem?

Puss!

8 kommentarer:

  1. Hej igen ! Eftersom jag e så nyfiken att följa och veta allt så e jag där och kollar en gång i kvarten. Ni måste inte typ svara men det e ju alltid kul så skriv på. Min dag börjar med att kolla läget helt enkelt . Puss på er skriv på ❤️❤️❤️

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Lotta!! Jag kollar er blogg flera gånger per dag och speciellt om det har hänt ngt med Tage. Jag är så glad att ni håller oss uppdaterade här på bloggen. Är så klart kul med kommentarer men de viktiga är att ni fokuserar på ert. Puss o kram Kattis

    SvaraRadera
  3. Håller med föregående skribenter! Precis som Kattis kollar jag bloggen flera gånger per dag. vi är många som tänker på er fina Sara!
    förresten, Dan läser också bloggen när du länkar via Facebook. betyder det att bloggen är öppen nu? Jag och teknik..ville mest säga att även Dan följer Tage och er.
    puss och kram

    SvaraRadera
  4. Hej på er, ja skriv på du, så ska vi försöka hitta tillbaka till rätt inlägg ... ibland gör det kanske inget om du gör ett extra inlägg i stället, då ser ju alla garanterat det! Bra också att du flaggar på fb när det är något, då kommer ett meddelande direkt i mobilen. Hoppas Tage svarat på medicinen och får komma hem och sova idag. Vilken söt kattunge! Puss från mig

    SvaraRadera
  5. Du gör som du vill fina Sara. Tänk inte på detta utan gör det som känns bäst för dig. Vi tänker på er jätte mycket och saknar er otroligt mycket. Du, Ola, flickorna och Tage, ni är fantastiska!
    Puss och kram/Lins

    SvaraRadera
  6. Har ni inget bättre för er än att sitta och läsa bloggar ;-) Skämt å sido, ni skulle bara veta hur mycket det betyder att ni läser och lämnar kommentarer. Dessutom blir sjukhustiden lite lättare att gå igenom. Bloggen håller oss sysselsatta litegrann. Kramar!

    SvaraRadera
  7. Din blogg har högsta prioritet! Kram

    SvaraRadera