söndag 14 september 2014

Vill bara

Säga att era kommentarer gör mig lycklig. Att ni tar er tid att skriva ner några rader till oss betyder mer än ni tror. Även om bloggen i första hand är ett sätt att få ur sig allting (på gott och ont ibland), att få älta, gnälla, vara glad, skryta - ja ni vet, så är det ändå en härlig känsla som kommentarerna ger. Så ni vet. Även om jag inte svarar på dem alltid så tar jag dem till mitt/vårt hjärta. 

Kramar till er som läser och hejar på oss och Tage 

2 kommentarer:

  1. Hej. Har fölt bloggen sedan Ola "bjöd in". Måste bara säga att jag tycker du skriver så bra. Dina inlägg lämnar mig sällan oberörd. En gång skrev du "Det är dyrbar tid vi har framför oss, sjukdomar eller inte. Skjut inte på saker, eller gör det, för det finns ingen mer dyrbar tid än med dem som vi älskar. Och glöm inte säga det." Dessa ord har verkligen satt sig hos mig. Ta hand om dig och din familj. Ge Tage en kram från tant Helen på pappas jobb och hälsa att jag hejar på honom.

    SvaraRadera
  2. Håller med dig Helen, så mycket svårt att skriva om och du gör det så bra, Sara, klokt och fint och nära när du delar ert liv med oss. Tack för att vi får följa er på vägen, hoppas solen skiner på er idag! <3

    SvaraRadera