söndag 18 maj 2014

Söndagen

Hemma sen igår  skönt. Tage var förvånansvärt pigg efter anfallet. Skönt. Däremot har hon sovit väldigt mycket idag, söndag. Nästan hela dagen. Antar att kroppen behöver ta igen sig efter ett anfall på över en timme? Tage är väldigt mammig och pappig efter sjukhusvistelse. Bara bära och sova på oss är det som funkar bäst.

Tage hade snorig näsa och fick en febertopp natten till torsdagen. Ni vet, sådan där förkylning som barn ska ha typ 1000 gånger när de är små. Hade det varit flickorna så hade vi sovit gott efter en alvedon. Nästan som de klassas som friska när de mår så under vinter, det hör liksom till. Men får Tage en sådan "vanlig dagisförkylning" resulterar det förmodligen i en storkramp och inläggning. Förrförra gången slutade det i respirator. Hur tusan ska jag kunna lämna Tage på förskolan med daglig rädsla för de här "vanliga dagisförkylningarna"? För det finns barn på förskolan med grönt snor och ärlig hosta. Hur kul är det att ha mig som anställd som måste vabba ofta och förmodligen länge eller om det går någon hemsk magsjuka på förskolan? Stackars stackars Tage. Hur ska hans vuxna liv se ut med risk för dessa hemska anfallen? Kan han gå på disco i ettan?

Efter några dagar på sjukhuset och inte kunnat vara så mycket med Ebba beslöt vi oss idag för att åka till Lager 157 i Lödde. Mycket fina kläder. Handlade fina skolavslutningskläder till Ebba. Tyra fick också fint.






Lite tjejshopping! Mysigt. Fast mitt kort var spärrat, så vi kunde inte betala! Tur att Kattis kunde komma och betala! Tack Kattis!! Du räddade vår shoppingdag. 

Nu ska vi installera vår nya babymonitor med videoövervakning (den vi hade har slutat funka). Nu kan vi se lillebror när vi tittar på TV på kvällen och han sover gott däruppe.


3 kommentarer:

  1. Kul man kan hjälpa till ibland :)
    Härligt att få se er idag!!
    Puss o kram

    SvaraRadera
  2. Ja vad ska man säga !. Önska oxo att jag kunde träffa er oftare rent fysiskt mmmm längtar efter er! Vi kan väl pratas vid nån dag sov gott ni alla Moster L och Thomas!

    SvaraRadera
  3. Vilka kämpar ni är allihopa! Stor kram

    SvaraRadera