tisdag 16 november 2010

Tisdag

Ebba har vaknat nittioelva gånger inatt, är inne i någon period med mycket drömmar. Vaknade sedan 06 och då var det morgon tydligen. Men det är bara att vänja sig, snart kommer en bebis som förmodligen är vaken mycket mer och mycket tidigare. Ebba fick hålla fina Noel igår som är 1 vecka gammal. Jättefin är han och det är inte att vi längtar ännu mer till vår egen bebis kommer. Med tanke på alla mina förvärkar och sammandragningar får vi se om bebisen tänker komma lite tidigare. Hade dock varit bra om h*n blev en 2011:a.

Vi blir glada för namnförslag, än har vi Love (pojke), Tyra, Elise, Märta. Några till men alla känns inte helt självklara. Än har vi (Ebba) Prick, det får väl hänga med så länge. H*n är väldigt livlig och bordus i magen, ibland undrar jag om h*n försöker kicka/borra sig ut på egen hand.

Just nu står Ebba och klipper i jultidningar, sådant som hon önskar dig och snart blir det sen frukost. Mormor kommer om en stund och då blir det lek och bus för deras del. Vila för mig kanske?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar