tisdag 19 maj 2015

Halvkrassligt

Det är snorigt. Grönt. 38,3 igårkväll. Dessutom låg ketonerna på 6,0 igår vid kl 13! Alldeles för högt. Ringde avdelningen och blev sedan uppringd av läkare. Vår kostsköterska hade redan gått hem men denna läkaren hade ringt överläkaren som egentligen bara tyckte vi skulle hålla koll. Mycket vätska. Men det vet vi ju redan. Allt detta fick jag rodda med samtidigt som jag hämtade Tyra på dagis och hon var helt förstörd pga missat kalvinknat. Det enda hon förmodligen hör är Tage hit och Tage dit. Hur tusan ska vi räcka till? I alla fall, ketonerna var stabila på kvällen igen. Skönt.

 Är oerhört trött för tillfället. Inte pga dålig sömn. Känner bara en enorm trötthet, sådan som man inte kan sova bort, ni vet. Ingen gnista. Ingen lust till någonting.  Men vet att det får över. En liten dipp sedan kör vi igen! Tror mycket att det betor på anfall dom vi går och väntar på. Längesedan nu ju. Ibland är det nästan värre. Går som på nålar. Tage ryckte till väldigt obehagligt igår samtidigt som han vaknade och mitt hjärta for upp i halsgropen. Min lilla gosse. Det är inte rätt någonstans. 







4 kommentarer:

  1. Vilken fin bild på er alla fem, det lyser kärlek, hopp och glädje.
    Ni finns i våra tankar varje dag. All kärlek <3
    Styrkekramar Lins m fam

    SvaraRadera
  2. Vilken fin bild på er alla fem, det lyser kärlek, hopp och glädje.
    Vi tänker på er varje dag. All kärlek <3
    Styrkekramar Lins m fam

    SvaraRadera
  3. Käraste ... skickar en burk dunderhonung, med hårda kramar och kaffedoft och trädgårdsfikafniss med rabarberpaj och vattenplask och gröna löv-långpromenad med viftande svans och klokheter från Tyris och bredaste smajlet och bollstuds från Ebba och tultande Tage-stamp. Lägg allt som en mjuk matta under dig, blunda och vila i nuet. Många många tankar till dig idag

    SvaraRadera
  4. Tro tusan att musten går ur er med jämna mellanrum - som ni kämpar vareviga dag. Förstår att det e grymt att gå och vänta på anfall, men jag håller tummar och tår att de håller sig väck ett bra tag till.
    Ge Tage en puss från faster ❤️

    SvaraRadera