tisdag 16 december 2014

Vi är så glada...

...att vi har er. Ville bara säga det. Ni underlättar och ger oss styrka mer än ni anar, med hundvakteri, tårtbak OCH leverans, barnvakt åt både Tage och tjejer, Ebba som övernattar. Matkasse. Häng hos mormor. Alla underbara styrkerankar, ord, små sms och kärlek. Stöttande telefonsamtal. Vi känner oss välsignade av er kärlek. Svarar inte alltid på sms eller samtal. Svårt att föra ett samtal när Tage är i närheten, eller syskonen för den delen. Vill gärna inte heller. Vill ge de vår uppmärksamhet så mycket vi bara kan. Svarar inte heller på sms alltid. Har så dåligt samvete för det. När ni skickar så fina rader och så svarar inte jag.. Men just då kan jag inte och ska svara senare och ja... det glöms bort. Förlåt. Jag uppskattat er så.

Ta hand om varandra

Kram


3 kommentarer:

  1. Finaste, hela familjen! Ni behöver inte svara, alla vet ju att ni läser och vi alla förstår varför svar kanske inte kommer direkt. Du skriver ju här så då vet man! Och jag och alla andra som läser är otroligt glada att ni ens orkar blogga eller har tid bara för att låta oss få dölja med i er vardag!
    Stort grattis till bästa Tyra på 4års dagen! Jisses vad mycket snö det var den fantastiska dagen! Så mysigt det ser ut! Tänkte att vi kan ses en dag snart, vi är lediga till 7/1! Varma kramar till er alla! ❤❤❤

    SvaraRadera