torsdag 6 mars 2014

Torsdag

Tage har en infektion som ger feber och rossliga lungor. Han är fortfarande väldigt medtagen och är inte vaken långa stunder. Men ändå pigg emellanåt. Blir inhalerad och får antibiotika. Vi känner inte riktigt igen honom, orkar inte sitta själv eller stå när vi håller honom, men det är ju inte så konstigt. Vi är dock lite rädda att det kan vara eftersviter av krampen, vi får se. 
Vi blir kvar här tills han är sig själv igen. Däremot är det planerat att påbörjas med ketogen kost på måndag och då blir vi inskrivna här igen i en veckad tid. Det är viktigt att hålla koll på Tages värden och kostintag därför måste vi vara här. Dessutom kan man få lite fler kramper första dagarna när kosten påbörjas. Men kan det göra Tage bättre i längden är det ju värt det. 1/3 av de människorna som har ketogen kost blir anfallsfria, vi hoppas verkligen på det. 
Kosten måste vara exakt beräknad på grammet (protein, fett och kolhydrater) och det finns inget utrymme för något extra. Då förstörs hela kosten. Det som eftersträvas är att kroppen då bildar ketoner. Kroppen tror att den är i svält och då har det visat sig att anfallen blir färre. Vi har inte all information gällande detta än, men det är en början i alla fall. 

Tack alla som följet oss och som skickar Tage styrka. Vi känner att detta forumet är bra för att kunna uppdatera alla nu fina människor som tänker på oss. 

Just nu är det också mycket fokus på flickorna, de ska inte få känna sig bortskuffade vilket känns omöjligt emellanåt. Men de är så duktiga och kämpar på de också. 

Kramar till er

2 kommentarer:

  1. Kära rara ni tänker hela tiden på er vad ni går igenom. Håller hela mitt liv att kosten kan bli Tages räddning det tror jag. Ni måste ju va helt slut. Saknar er alla jättemycke. Va rädda om er Stor Varm Kram från oss Moster L!

    SvaraRadera