fredag 10 juli 2015

Uppdatering Tage fredag

Vi är i Lund på avd 62. Tage har lunginflammation visade det sig. Inga bra värden alls; blodplättar, kalium, uttorkad, feber. Han får syresättning och sändas. Dessutom mådde Tage inte alls bra när de extuberade honom. Han sov inte på hela dagen och hela natten. Han var panikslagen och arg. Verkar som att det blev någon sorts snedtändning vid uppvaket, trodde vår läkare. Han fick t o m ha lugnande efter 15 tim för att han skulle kunna vila och få lite ro på IVA. 
Sedan på torsdagen hamnade vi i Lund bland kända ansikten. Känns alltid tryggt. 
Läkarna var oroliga igår över hans dåliga värden och hans slöhet, men idag känns det ändå lite bättre. På rätt väg hoppas vi. Nu hoppas vi att antibiotikan tar snabbt och febern försvinner. 
EEG visade fint resultat. 
Lite vila hos pappa
Förflyttning till Lund 
Tröttis

Godnatt. Tyra har gjort fint med nallarna
Mormor kom idag, fredag det var roligt! 
Men sen blir man trött

6 kommentarer:

 1. Och så stannar livet upp en stund, mitt i fredagsstressen och helgplanerandet blir allt annat oviktigt. Finaste, starkaste Tage, tänker så på er. Tack för att ni orkar hålla oss uppdaterade och jag hoppas ni kan känna lite av all kärlek som skickas till er idag. Önskar er vila och en bättre dag i morgon. Många kramar Nina

  SvaraRadera
 2. ❤️❤️Många tankar genom mitt huvud vill ju att allt ska bli bra ! Håller 👍👍👍 att T snart e på benen. Rara ni tänker mycke på er ❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 3. Glad att du orkar dela med dig.
  Massa kramar

  SvaraRadera
 4. Stackars lille Tage! Det gör ont i mig att se honom ligga med alla slangar 😔. Hoppas på tillfrisknande snabbt ✊

  SvaraRadera
 5. Älskade lilla. Så gärna jag bara vill ta allt ont. Det är inte rätt alls. 💜💜💜

  SvaraRadera
 6. Hoppas natten har varit bra och att Tage har kunnat sova. Som någon annan skrev, tack för att du orkar uppdatera bloggen Sara.
  Det finns så mycket kärlek här ute till er ��
  kram Åsa

  SvaraRadera