lördag 9 juli 2016

Lördag och sååå tomt

Nu har de åkt hem, våra två Dravetfamiljer som varit på besök hos oss i nästan en vecka. Det känns så starkt att dela några dagar med människor som upplever samma sorts liv (nästan) som vi tillsammans med Dravet. Att veta att någon vet hur våran oro känns i just en specifik situation - just då, utan att behöva säga något om det ens, är så tryggt och skönt. Varför vi gör vissa val, varför vi kanske inte gör vissa val, allt utan att ens behöva förklara. Jag känner att jag har så dåligt samvete så ofta för att jag är så rädd att människor i min närhet inte förstår mina val. Och det är möjligt att jag inte ens behöver ha det, men jag har det ändå. Mitt värsta gentemot nära och kära är nog min glömska som blivit så mycket värre sedan Dravet trädde in hos oss. Födelsedagar, samtal, eller bara att skicka en tanke till någon. För tänker, det gör jag såååå ofta. På alla fina i min närhet, vänner, familj och bekanta. Jag önskar jag kunde (läs: hade mer tid och bättre minne) uppmärksamma min tacksamhet och kärlek på ett bättre sätt. Så som ni har gjort för mig/oss de senaste tre åren (framförallt). 

Jaja. I vilket fall, vad jag egentligen ville säga var att det kommer bilder och en lite bröllopsberättelse på bloggen inom snar framtid. Ska bara hitta tiden att få sitta i lugn och ro och blädda bland alla 400 (!) bilder som togs! 

Tills   dess: TACK från det djupaste av våra hjärtan för all fin respons vi fått i samband med våran vigsel! Och för blommor och meddelande! Det gör mig såå lycklig. 

Kärlek!!! 1 kommentar:

  1. Vi är med er jämt! Tack för att ni öppnar era dörrar och låter oss vara nära. <3

    SvaraRadera